Over Happy Flamingos

Het idee
Wij verkopen hippe, kleurrijke en praktische feel-good kampeer- en reisartikelen, met als motto: “travel is a way of life, travel happy. Mijn passie is reizen. Verre landen, geuren, kleuren en geluiden ontdekken. Backpacken is voor mij de ideale vakantie: lekker zelf ontdekken, op de bonnefooi. Zelf bepalen hoe je je dag indeelt en lekker genieten van natuur en cultuur. Reizen is geweldig en geeft me het gevoel van vrijheid en rust.

Sinds 2 jaar heb ik het kamperen ontdekt. Met de caravan, want ik hou wel van een bepaalde mate van comfort: slapen in een bed en een dak boven mijn hoofd. Dus kochten we vorig jaar (om eerlijk te zijn: na heel wat overdenkingen) een caravan: een leuke, schattige, kleine KIP. Maar ik had een doel voor ogen: mijn caravan zou verre van truttig worden! En dus ging ik zoek naar leuke, gezellige aankleding, servies en lampjes. Waar ik echter tegenaan liep: ik kon geen webshop vinden die al die leuke dingen bij elkaar verkocht. En zo werd het plan geboren om het zelf te gaan doen!
Naast kamperen blijft het maken van verre reizen een grote passie, dus daar wilde ik ook wat mee doen.
Op www.happyflamingos.nl vind je daarom een CAMP HAPPY assortiment en een TRAVEL HAPPY assortiment.
En omdat we helaas niet altijd op vakantie kunnen zijn, hebben we ook een LIVE HAPPY assortiment.


De naam
De naam Happy Flamingos verwijst naar Flamingo Airport op Bonaire, één van onze favoriete vakantieadressen, en naar de gezellige inrichting (met onder andere flamingos) van onze caravan. Het logo stelt een paspoortstempel voor, en verwijst naar de paspoortstempel van Flamingo Airport.

Het assortiment 
Het CAMP HAPPY assortiment bevat hippe, kleurrijke keuken- en woonartikelen en accessoires om je caravan of tent net zo gezellig en knus te maken als thuis. In het TRAVEL HAPPY assortiment vind je leuke, praktische accessoires voor je kampeervakanties en verre reizen. In het LIVE HAPPY assortiment vind je fijne (vakantiegerelateerde) artikelen voor thuis, om dat heerlijke, fijne vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden!


Travel is a way of life. Travel happy.

Sonja
 

 

© 2016 - 2023 Happy Flamingos | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel